KEJORA BISTRO N SURF


KEJORA BISTRO AND SURF.. Perintis permodenan

CAWANGAN TERBUKA

Jika sebut kedai minum atau kedai kopi memang dah jadi kebiasaan bagi semua orang di dunia ini dan terdapat bermacam jenis kedai minum yang berada dimalaysia sebagai contoh restoran makanan Segera (Mc D, KFC Dll), Bistro, Kopitiam, Restoran Mamak atau kedai kopi kampung. Tapi ada kelainan pada Restoran Kejora Bistro n Surf, yang berkonsepkan ‘Moden dan santai’ memang disengajakan dibuka di kawasan luar Bandar (pendalaman) menawarkan pelbagai perkhidmatan yang akan memudahkan pelanggan khususnya dalam bidang ICT selain dari penyediaan makanan. Menjana permodenan bagi masyarakat luar Bandar.

Perkhidmatan yang disediakan adalah seperti menyediakan perkhidmatan e-bayar ( bil elektrik, air, telefon, cukai, dll) penyewaan PC/laptop, penyewaan wifi berkuasa tinggi, printing, pengiklanan online ( produk IKS tempatan) makanan minuman dan permainan video.

KEJORA BISTRO N SURF juga menawarkan pakej francise kepada yang berminat khususnya pada yang ingin membuka restoran makanan atau pada sesiapa yang tengah mencari-cari peluang perniagaan. Setakat ini terdapat tiga cawangan francise, dua di Selangor dan satu di Pahang dan akan terus akan berkembang.

PERALATAN

Selain kedai (meja,kerusi n pinggan mangkuk) yang berlatarbelakang dengan warna Merah dan Hitam terdapat juga peralatan seperti:

1 unit PC (server )

5 unit computer riba

1 unit wifi router

1 unit printer

Plasma TV

Sony Playstation 2 / 3

Bagi yang berminat untuk pakej Franchise ini sila hubungi :

Facebook.com/mohd danney neo , kejoralink

017-2068567 / 013-6659391 JAMSARI atau email neo_sys@yahoo.com.

post signature

About me

Foto saya
Memanfaatkan Pengalaman untuk Pembagunan Komuniti. Unite We Stand.